א-לה כפר - גיליון 308
2019 אוקטובר 308 גיליון | 13 | g הזהות שלו, בגלל שלא מדובר בפס ייצור. הם דומים מאוד, אך לא זהים". הפרלינים נמכרים בעיקר מפה לאוזן לתושבי האזור, אבל לא רק. "זה עסק מקומי ביסודו, אבל אנחנו עובדים על בסיס משלוחים עד חיפה. חלק מהלקוחות מגיעים אלינו הביתה כמובן". לפני חג הסוכות יזמו בני הזוג שיתוף פעולה עם יקב שגב (ראו בנפרד) ומכרו בביתם שוקולד ויין. "אנחנו מאוד אוהבים לגור בכפר, זה משתלב נהדר עם החיים שלנו ועם השאיפות שלנו, עם הקשר לקהילה וגם עם אהבתנו לשוקולד". *** המלצות של אירית לפרלינים האהובים עליה במיוחד: חלבה ושומשום מלוח, קרמל מלוח עם קשיו. ההמלצות של מוטי: פסיפלורה (מבוסס על שתי שכבות שוקולד ושימוש בפרי עצמו), טראפל פיסטוק. משתוקקים לטייל? קומו מהכורסה והצטרפו להצלחה! ובנוסף: הפעלות לקבוצות בסגנון המירוץ למיליון; טיולים פרטיים לקבוצות, ועוד שפע אפשרויות! לפרטים והרשמה www.omri-travel.co.il 054-4957737 סדרת סיורים אל אנשים וקהילות בגליל. נכיר בכל חודש כפר או קהילה אחרת, נתארח בבתים, נשמע סיפורים ונטעם מעדנים... 13:00-10:00 ימי שישי הדשא של השכן סדרת טיולי טבע קצרים אל המקומות הכי יפים באזור. בכל חודש שביל אחר במרחבי הגליל המרהיב. הטיולים קלילים וקצרים 13:00-8:00 ימי רביעי גליל קליל בשיתוף המרכז הקהילתי כפר ורדים. מתכונת "לייט", כולל ביקור במוקדי עניין לצד השביל. חדש: נפתחת קבוצת נוספת שתתחיל את השביל מההתחלה! 17:00-7:00 ימי שני פעם בחודש טיולי שביל ישראל של 2019-2020 לטיולי נמשכת ההרשמה אז מהרו, כי מספר המקומות מוגבל Chocola שוקולה שם העסק: אירית ישי ומוטי אהרונוביץ בעלים: כפר ורדים יישוב: סוגים שונים של פרלינים (מרובעים 30- כ מייצרים וטראפלס). ניתן לרכוש פרלינים טבעוניים ופרלינים ללא גלוטן. כל הפרלינים נעשים בעבודת יד, ללא חומרים משמרים, על בסיס שוקולדים איכותיים של 'קאליבו'. בחירת הטעמים על ידי הלקוח נעשית מתוך קטלוג מצולם עם מידע מפורט. שקלים (במארזים משתנים 200 עד 60- מ טווח מחירים: פרלינים). 30 עד 9- מ מכירת קינוחים לאירועים ובקרוב גם סדנאות מה עוד: בתחום. קורסים אינטרנטיים 12 הפיקו סדרה של מחוץ לתחום: בנושא אפייה אמנותית, בהנחיית אירית. הקורסים בשפה האנגלית ונמכרים בתפוצה גבוהה ברחבי העולם. העסק חדש - כשלושה חודשים. לאירית ניסיון של ותק: שנה בתחום. 20 הייצור מהבית חוסך נסיעות ומכלה גישה אקולוגית: פחות משאבים סביבתיים. ; פייסבוק: שוקולה – 050-2205722 נייד/ווטסאפ קשר: .Chocola אירית ישי ומוטי אהרונוביץ עם הפרלינים של שוקולה
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=