מגזין עלאא סויטאת, הבעלים של מסעדת אלומה המיתולוגית, מספר על העתקת המיקום שנה, ומדבר על 25 אחרי גלידה בוזה שלו, דו קיום, סוד ההצלחה ומלון הבוטיק הראשון שיקים בתרשיחא ) נפל דבר 5.7( ביום רביעי שעבר בעולם הקולינריה המקומי. אלומה, מהחלוצות שבמסעדות היוקרה בגליל המערבי, פתחה סרוויס ראשון במיקומה החדש אחרי יותר שנה בהן פעלה באותו מקום 25 מבו נפתחה. המסעדה פועלת מעתה בבניין חדש הממוקם בקצה החניון שמתחת לשוק תרשיחא. ביום הפתיחה אפילו הווייז עוד לא לגמרי מעודכן, וצוות המסעדה מלווה את הסועדים בטלפון עד שהם מחנים את הרכב בחניון הגדול. עלאא סויטאת, שהיה שם כמעט השנים 15 מהרגע הראשון ובהאחרונות הוא הבעלים של אלומה, הוביל את המהלך הזה כחלק מההתפתחות העסקית שלו ושל המסעדה. והתכנית שלו לא נעצרת כאן: מבנה המסעדה, שכרגע כולל קומה אחת ונראה כמו בית כפרי באחד מאיי יוון, יצמח על פי החזון שלו לבניין של שש קומות, ויהיה מלון הבוטיק הראשון בתרשיחא. 17 בביזנס מגיל עלאא סויטאת הוא כמעט הקלישאה של סלפ-מייד מן. את לפני 17 דרכו באלומה החל בגיל שנה בתור ברמן. בהמשך הפך 22 למנהל, ואז לשותף של מקימי המסעדה אלפא ואילן פרי. בשנת קנה מהם את המקום, ומאז 2008 המסעדה בבעלותו. כל מי שסעד באלומה לאורך השנים יכול להעיד שיש בה מאפיינים שגם אחרי שנים של פעילות נשארים ללא שינוי, וזה לא במקרה: אווירה אלגנטית, התנהלות שקטה, וגם מוזיקה טובה הם רק חלק מעולם הערכים של עלאא. "מסעדת הביסטרו הגלילית" כפי שהיא - מאיה רביב - "אלומה זה אני ואני חושבים ירוק למען איכות הסביבה 2023 ביולי 20 36
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=