תולדות משפחת יוסיפוביץ

שבתאי פולג 18 שאמא תוכל לאפות ממנו לחמים, ושק קמח לבן יותר בשביל להכין ממנו בורקס ועוגיות. לכל חג היה את המאכל שלו. בימי שישי אמא הייתה מכינה את הבצק לפני כניסת השבת, וכל היהודים אפו בתנור משותף. אני אף פעם לא הלכתי לקחת את המאפים המוכנים, כי בשישי היו לנו עוזרות מוסלמיות שהלכו להביא אותם. בחורף אמא בישלה אגסים עם סוכר. היא הכינה גם גבינה בולגרית מצוינת שהייתה מאחסנת בחבית עץ. עד היום אני זוכרת את הטעם הנפלא שלה.

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=