תולדות משפחת יוסיפוביץ

75 שתלתם ניגונים בי אמי ואבי מתכון פסטל תפוחי אדמה ובשר של אמא יפה (שרחל הבת מכינה) המרכיבים: בצל, חצי ק"ג בשר בקר/עוף/הודו קצוץ 1 , חצילים 2 , תפוחי אדמה 7 שמן (מעט), פפריקה אדומה (כחצי כפית) , כורכום (כחצי כפית), פלפל שחור ביצים 3 , כף אבקת מרק עוף 1 , מלח אופן ההכנה . לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות. 1 . לערבב בקערית את כל התבלינים, אבקת מרק עוף ומעט שמן ולעסות את 2 פרוסות תפוחי האדמה בתוך התערובות. . לטגן בצל עד השחמה ולהוסיף אליו את הבשר. לתבל בפלפל ומלח. לטגן עד 3 שהבשר נסגר ומשנה את צבעו. . לטגן פרוסות חצילים. 4 . לסדר בתבנית משומנת שכבות של תפוחי אדמה, עליהן שכבת חצילים 5 ושכבת בשר, ושוב לסדר שכבה שנייה של תפוחי אדמה וחצילים (הבשר מסודר רק בשכבה אחת). . לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור אפיה שחומם מראש ולאפות 6 מעלות. 200 כשעה בחום של ביצים ולדלל עם מעט מאוד מים. 3 . בינתיים, לטרוף בקערית 7 . כעבור כשעה מסירים את נייר הכסף מהתבנית ובודקים בעזרת קיסם 8 ששכבת תפוחי האדמה התרככה (אם לא, ממשיכים באפייה). יוצקים מעל דקות. 20-15 את הביצים הטרופות ואופים עוד

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=