תיאור מחלקת בטיחות ותחומי עיסוק: המערך אחראי על ייצור מזון איכותי לכלל המאושפזים ועובדי המרכז, על הפקת אירועים, כנסים וכיבודים ברמה גבוהה. המטבח ימים בשנה. כונן בקריאה מיידית זמין במקרה הצורך. 365 , ימים בשבוע 7 6:00-17:00 פועל משעה באחריות מערך המזון: הכנת חמש ארוחות ביום(שלוש ארוחות חמות ושתי ארוחות ביניים), עפ"י תפריט שבועי בעל מרקמים שונים, על בסיס נהלי משרד ץ הבריאות. מטבח דיאטה -הכולל מבחר מזונות מועשרים הבאים כתוספת או כתחליף של מרכיב בתפריט השבועי על פי הנחיות דיאטנית ץ המרכז הרפואי. פעמים בשבוע לגורמי פנים וחוץ. 3-4 תפריט לאירועים - המתקיימים בתדירות של ץ שמירה על כשרות המטבח - בהשגחת רב המרכז הרפואי. ץ עמידה בדרישות תברואת מזון ונהלי בטיחות, בכפוף להנחיות מפקח בריאות הסביבה. ץ המערך שם לו למטרה לשפר את השירות למאושפזים ולצמצם תלונות המתקבלות מהם וממשפחותיהם, לצמצם עלויות ולשמור על שיפור מתמיד בטעמים. מערך המזון 70
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=