המרכז הרפואי שהם - תכניות עבודה 2024

פרק: FMS.5 שם מדד: )8 בקרת טמפרטורה בחדרי קירור ומקפיאים(סה"כ תיאור מדד: מעלות, ועל המקפיאים לעוד על טמפרטורה של 2-5 עפ"י דרישות משרד הבריאות, על חדרי הקירור לעמוד על טמפרטורה -) מעלות 16( -) עד 18( מטרת מדד: מניעת שימוש במזון שאינו ראוי למאכל/מקולקל/פג תוקף ע"י בקרה ותהליכים נכונים. יש לבצע ביקורות יומיות של הטמפרטורה בחדרי הקירור והמקפיאים, בתחילת יום העבודה ובסיומו ע"מ לוודא תנאי אחסון נאותים של המזון בקירור והקפאה. שיטת דיווח: דיווח על הבקרות בטופס ייעודי. יעד המדד: טמפרטורה תקינה נמדדת בחדרי הקירור ובמקפיאים 100% מונה: מס' הביקורות שבוצעו בחדרי הקירור והמקפיאים שיצאו תקינות מכנה: )8* מס' הביקורות שבוצעו בחדרי הקירור והמקפיאים(מס' הימים ברבעון תדירות המדידה יומית, הצגה רבעונית פרק: FMS.5 שם מדד: ביצוע סקרי שביעות רצון בקרב המטופלים מהמזון המוגש במרכז הרפואי תיאור מדד: הסקר בוחן את שביעות הרצון של המטופלים מרמת הגיוון, הטעמים, האסתטיקה וכמויות המזון המוגש במחלקות. הסקר מבוצע אחת לשנה בחודש נובמבר מטרת מדד: לבחון את שביעות הרצון מהמזון המוגש במרכז הרפואי לצורך שיפור איכות המזון שיטת דיווח: מילוי באופן אנונימי שאלוני מטופלים בשלוש שפות(עברית, ערבית ורוסית) ובסיוע תרגום ע"י צוות המחלקה בעת הצורך יעד המדד: שימור/שיפור שביעות הרצון כללית מאיכות המזון בקרב המטופלים ביחס לשנה קודמת מונה: 2023 רמת שביעות הרצון הממוצעת מהמזון המוגש בקרב המטופלים בשנת מכנה: 5 מתוך 4 – 2022 רמת שביעות הרצון הממוצעת מהמזון המוגש בקרב המטופלים בשנת תדירות המדידה שנתית :2024 מדדים לתכנית עבודה לשנת 71

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=