

26
2015
דצמבר
257
גיליון
|
|
חדשות
pnina26@gmail.coml
0522-822515
לביצוע נכון וטבעי של פעולות היומיום, הליכה,
ישיבה, שכיבה, עמידה, נהיגה ועוד
•
קבוצות של עד שישה אנשים
•
שיעורים פרטניים במקרים מאתגרים
גם
שחרור מכאבי גב, צוואר, כתפיים, ברכיים
שלך
לכאב
יש פיתרון
החזרת יכולת התנועה של גוף צעיר לכל אחד
קלה
תנועה
חופשית ויעילה
שיעורי פלדנקרייז
שיעור הכרות חינם
ללא התחייבות
מבשלת בירה ייחודית
המייצרת בירה ללא גלוטן
נפתחה לאחרונה בכרמיאל.
מבשלת מידן היא המבשלה
העברית הראשונה שמייצרת
בירה שמיועדת לחולי
צליאק, אך זהו אינו הדבר
היחידי שמייחד אותה: היא
הבירה המסחרית היחידה
בעולם שמיוצרת על בסיס
לתת מכוסמת או מחומוס
כמרכיב עיקרי והיא המב
י
שלה היחידה בארץ שמכינה
את הלתת בעצמה. בייצור
הבירה אין שימוש בחומרים
משמרים ואין הוספה של אנ
י
זימים.
ייצור הבירה התחיל כאשר
בראין מידן, תושב הר חלוץ,
אובחן כחולה צליאק ונאלץ
לוותר על שתיית בירה על
בסיס שעורה וחיטה. החיפוש
אחר בירה טובה ללא גלוטן
הביא אותו לנסות וליצור
בירה כזו בעצמו. המתכון
המקורי שפיתח בראין במשך
שנתיים מפגיש בין חומרי
בירה ללא גלוטן
גלם איכותיים והתוצאה היא
בירה טרייה וייחודית, בסג
י
נון אייל בעלת טעם חזק של
כשות.
הבירה לא מסוננת ועוב
י
רת תסיסה שנייה בבקבוק
ומיועדת לכל מי שאוהב
בירה ולא רק לנמנעים מג
י
לוטן. המבשלה מייצרת
מבחר בירות ואף בירה
כשרה לפסח. הבירה נמכרת
מ"ל
330
בבקבוקים בנפח
אלכוהול.
5%-
ומכילה כ
ב
�
הוקמה המ
2015
במאי
שלה החדשה באזור התע
י
שייה כרמיאל, ברחוב הנפח
. במבשלה חנות מפעל
12
וחדר טעימות שפתוחים בימי
.10:00-13:00
א-ה בשעות
בתיאום מראש ניתן לערוך
במבשלה סיורים בליווי הסבר
על תהליך היצור וטעימות
מהבירות. פרטים נוספים
כמו איפה עוד ניתן להשיג
את הבירה, באתר המבשלה
או
www.meadan.co.il.054-8105741
בטלפון
בראין מידן. נאלץ לוותר על בירה משעורה וחיטה
יריד התרמה
מוצלח באמירים
ביריד מכירה ודוכני מזון שערכו תלמידי שכבת ח’ בבית
שקלים לטובת איריס רבינוביץ’,
4,000
ספר אמירים נאספו
תושבת כפר ורדים, הזקוקה לתרופה מצילת חיים. היריד הת
י
קיים בעקבות קריאתו הנרגשת בפייסבוק של ניתאי רבינו
י
ביץ’, בנה של איריס, בו תיאר את מצוקתם וביקש מהציבור
להירתם לעזרת המשפחה ואיריס. תלמידי שכבת ח’ נענו
לקריאה במסגרת הפרויקט השנתי העוסק בתרומה לקהילה
והקימו יריד בו כל תלמידי ביה”ס וצוות המורים היו שותפים.
כתבה: פוריה דביר, רכזת שכבת ח’, בי”ס אמירים