חדשות שהם - גיליון 286 - יולי 2024

בשבוע הראשון של חודש יוני חגגו עובדות שירות התזונה של "שהם" את שבוע התזונאי/ת והתזונה בישראל, שהתקיים בסימן תזונה כעוגן בחזית ובעורף. במהלך השבוע קיימנו מגוון פעילויות: • הושק פרויקט "פינוק לנשמה" לרווחת המטופלים אשר נמצאים בסוף חייהם. הפרויקט הינו יוזמה משותפת לשירות התזונה ולחברי הוועדה הפליאטיבית. • הופץ לעובדים מידעון בנושא אכילה רגשית. • עסקנו בתרומה לקהילה, במסגרתה הועברה הדרכת תזונה במרכז יום לקשיש. • העברנו הדרכה מקצועית לצוות מערך המזון. • קח פרי ותהיה לי בריא – פינוקים ומידע תזונתי בארוחת צהריים, בחדר אוכל עובדים. בנוסף, הדיאטניות לקחו חלק בסדנה לאפיית לחמים ומאפים, אותה העביר הרב דניאל אסרף בעזרתה של ריקי עשור ובניצוחו של מאיר פרץ, מנהל מערך המזון. בסדנה למדנו להכין חלות, פיצות, ג'חנון, קובנה, פרנה ועוד מיני מאפים – היה טעים! ברצוני להודות: להנהלת המרכז הרפואי, שנרתמה ותמכה בקיום שבוע זה. למאיר פרץ, דניאל אסרף, ריקי עשור וכל צוות עובדי מערך המזון המסורים, שנרתמו לשבוע זה ועובדים עמנו לאורך כל השנה בשיתוף פעולה למען מטופלי ועובדי "שהם". לכל מי שפירגן והגיע לחגוג עמנו. וכמובן תודה ענקית לצוות הדיאטניות המסור, שעובד ללא לאות. העבודה אתכן גורמת לי המון סיפוק וגאווה. מאחלת לכולנו שנה של רוגע ובריאות ושכל החטופים יחזרו במהרה לבתיהם. יפעת נען מנהלת שירות תזונה ודיאטה שבוע התזונאי/ת והתזונה צוין בשלל אירועים

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=