חדשות שהם - גיליון 268 - ינואר 2023

תחרות בישול בריא מבעוד מועד הוזמנו עובדי "שהם" להירשם לתחרות בישול בריא ולהעמיד את מעשה ידיהם לבחינה של חבר שופטים. מה נבדק? נראות המנה - מראה כללי וצבעוניות, טעם ומרקם, שיטות בישול בריא – בישול, אידוי, אפייה, הרכב תזונתי, מורכבות ביצוע ויצירתיות. נקודות בונוס ניתנו על קיימות – שימוש בחומרי גלם לא מעובדים, כמו ירקות, פירות וקטניות, הפחתת שימוש בחומרי גלם ארוזים בפלסטיק ועוד. שבע מנות הוגשו לתחרות והשופטים בחנו אותן באופן אנונימי. בהמשך היום הוכרזו שלושת המקומות הראשונים הזוכים בתחרות בישול בריא, שגם קיבלו פרסים. • למקום הראשון הגיעה קובה חמוסטה וגרגירי חומוס במילוי פטריות ואגוזים, של פלורי גלברג (משק). • למקום השני הגיעה מנה של עלי גפן באורז חום, קישואים ממולאים וקובה בורגול של נהיה מרעי (משק). • למקום השלישי הגיעה מנה של טראפלס טחינה ושוקולד של דפנה אייזיק (שירות סוציאלי). לזוכות הוענקו פרסים שווים במיוחד. ברכות! טיפולים הוליסטיים לאורך היום הוענקו לעובדים טיפולים הוליסטיים על ידי חברי עמותה המעסיקה עיוורים וכבדי ראייה. אחרי רבע שעה של עיסוי העובדים יצאו כמעט כמו חדשים. ארוחת צהריים ארוחת הצהריים שנערכה ברחבה האחורית של אולם הכנסים היתה לא פחות ממדהימה. הארוחה החגיגית היתה חלבית וכללה כל טוב שיצא מתחת ידיהם של עובדי המטבח, בניצוחו של מאיר פרץ. הרצאה של טניסאי העבר אנדי רם אנדי רם הוא טניסאי עבר בעל שם עולמי (זוכה ווימבלדון), שחקן נבחרת גביע דייויס של ישראל, חצי מהצמד המצליח ביותר בתולדות הטניס הישראלי יחד עם יוני ארליך. עשרות עובדים פקדו את אולם הכנסים והאזינו להרצאתו, בה גולל את סיפור ילדותו, הצלחתו כטניסאי, פציעתו וחזרתו לשחק, עד הפרישה. הרצאה סוחפת ומרתקת, הקושרת בין חוויית הספורט התחרותי לשיתוף פעולה, שאפתנות, הצבת יעדים, התמודדות במצבי לחץ, עבודת צוות וחתירה למצוינות. במקום הראשון - פלורי גלברג

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=