Table of Contents Table of Contents
Next Page  28 / 64 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 28 / 64 Previous Page
Page Background

28

, ראש השנה תשע"ז

2016

ספטמבר

268

גיליון

|

|

\חגית לידרור

מתכון

אוכל

pnina26@gmail.com

l

0522-822515

לביצוע נכון וטבעי של פעולות היומיום, הליכה,

ישיבה, שכיבה, עמידה, נהיגה ועוד

קבוצות של עד שישה אנשים

שיעורים פרטניים במקרים מאתגרים

גם

שחרור מכאבי גב, צוואר, כתפיים, ברכיים

שלך

לכאב

יש פיתרון

החזרת יכולת התנועה של גוף צעיר לכל אחד

קלה

תנועה

חופשית ויעילה

שיעורי פלדנקרייז

פגישת הכרות אישית

שיעור ניסיון

+

חינם וללא התחייבות

באונטי, רק בלי המרד

מתכון לחטיפי קוקוס שוקולד באונטי

RAW FOOD

בסגנון

להכנת השוקולד

להמיס בבן-מארי כשני שליש כוס עיסת קקאו יחד עם שליש

כוס חמאת קקאו או שמן קוקוס.

להמתיק לפי טעמכם האישי באגבה, מייפל או סילאן.

להוסיף קמצוץ מלח איכותי.

הערה: אפשר גם בכלל בלי המתקה, שרק מילוי הקוקוס יהיה

ממותק!

לצקת שכבה דקה לתבנית, קופסה או מנג'טים ולהכניס למק

פ

דקות (עד שמתחיל להתגבש).

10-

פיא לכ

לשמור מחצית מהשוקולד המומס לשכבה העליונה.

להכנת מלית הקוקוס

כוס שבבי קוקוס

כפות אגבה/מייפל (להוסיף בהדרגה לפי רמת המתיקות

2-4

הטובה עבורכם)

כפות שמן קוקוס

2

כף חמאת שקדים / קשיו / טחינה גולמית

כף חלב קוקוס

נגיעת וניל

לערבב בפולסים במעבד מזון לקבלת עיסה דביקה יחסית.

לשטח על שכבת השוקולד שכבת קוקוס, ולהדק.

לצקת שכבת שוקולד נוספת על הקוקוס ולהכניס חזרה להק

פ

פאה לכחצי שעה.

לעצום עיניים ולקחת ביס...

ואת מה שנשאר לשמור בקרור או הקפאה.

אפשרות הכנה נוספת היא להכין כדורים או לבבות (בתבנית

סיליקון) ממלית הקוקוס, לנעוץ קיסם במרכז, לקרר במקפיא

במשך כשעה, לטבול בשוקולד המומס (שישר מתקשה) ולהניח

במנג'ט.

* הכותבת היא בשלנית ומנחת סדנאות בישול טבעוני.

www.hagitlidror.co.il

,052-6464884