Table of Contents Table of Contents
Next Page  13 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 13 / 48 Previous Page
Page Background

13

2017

ינואר

272

גיליון

|

|

מומלץ להזמין מקום מראש

www

איש

30

ימי הולדת ואירועים עד

www

TAKE AWAY

אמה

אוכל רומני ביתי

(מול מגרש הכדורגל)

תרשיחא, קניון כאן זמאן

04-8224301 ,054-5724129 ’

טל

יורדים כמה עשרות צעדים ממעלה המסגד

. הכפיר הצעיר,

BARBAR

ובצד ימין שוכן ה-

ששורשיו בכמון יצא לחופשי וקורא תיגר.

. אווירה שונה,

BARABAR

מקום נעים, ה-

יותר משוחררת. את הגימיק של קליפות הבו

ה

טנים על הרצפה אנחנו מכירים שנים ובכל

זאת זה נחמד לקבל קערית בוטנים לקילוף

תעסוקתי, שבכל זאת מאפשר גם אינראקציה

חברתית. השירות חביב ומשתדל. לצד תפריט

תפריט

BARBAR

בירות ואלכוהול רחב, יש ב-

אוכל רחב עוד יותר ומגוון. זה אולי לא מפ

ה

תיע כאשר אחד השותפים הוא שף מקצועי. מה

שכן הפתיע מאוד הוא ההמבורגר שלהם, שגם

בדגימה שנייה כעבור שבוע שמר על רמתו

הגבוהה. הללויה, נמצא המבורגר ראוי. השי

ה

רותים במקום נעימים ונקיים. מוסיקה, בפעם

הראשונה היה סבבה, באמת. בפעם השנייה

ישבנו ושמענו פינק פלויד ועוד פינק פלויד

ורק פינק פלויד כל זמן שהייתנו. עכשיו, אנחנו

אוהבים ומוקירים פינק פלויד, מעריכים פינק

פלויד וסביר שמכירים פינק פלויד עוד לפני

שחלקכם למד לדבר, אבל ערב שלם זה הפ

ה

לייליסט בבר?? בסך הכל מקום חביב ביותר,

נשמח לשבת בו שוב.

מיקיס טופ ויו

ברבר

איזה גג

גימיק מוכר שעובד

ומטפסים מעלה

1

יורדים עוד למטה לרחוב השוק

. נראה שלא לגמרי

meakys top view-

מעלה ל

סגורים שם על מה הם רוצים להיות. נדמה שאם

נסתכל על המקום מלמעלה, הוא ייראה קצת כמו

ציור של פיקאסו. המטבח בכניסה משמאל, השי

ה

רותים בכוך, מימין יש חלל ישיבה גדול שהיה קצת

ריק משולחנות. לא מסועדים – משולחנות וכי

ה

סאות. באמצע חלל המבנה שוכן לו הבר המושקע,

המופרד משאר חלקי המקום. מן קשור לא קשור

כזה. אנחנו יצאנו החוצה לגג. ואיזה גג. מכירים את

המסעדות האלה על שפת הים שבגלל שהן על שפת

הים אז הכל נסלח? יש קצת חול על הרצפה, לא

נורא, זה שפת הים. המלצר נעלם? שפת הים, וכך

הלאה. אז כזה. גג שמספק לנו כזה נוף עם כזאת

צינה בסוף אוגוסט – אנחנו מוכנים לסלוח לו על

הרבה (אפילו שנדרש איזה עדכון למעקה הסורגים

שקצת מפריע בעין). מה גם שאת האוכל המשובח

ביותר אכלנו אצל מיקי'ס, כשהדגש במקום הוא על

הים, דגתו ופירותיו. בדיעבד יש מצב שמיקי'ס הוא

יותר מסעדה עם בר מאשר בר מסעדה, אבל מה זה

באמת חשוב. גג כזה עם אוכל כזה ברמה כזו יחד

עם אלכוהול ראוי הופך את כל העניין להרבה יותר

פשוט. ויו ל'תרשיחא. סאלוט.