א-לה כפר | עיתון כפר ורדים והסביבה | גיליון מספר 225 - ראש השנה תשע"ד 2013 - page 51

51
גיליון 522 ראש השנה תשע"ד 3102
|
המשך בעמוד הבא
מדליוני פורטבלו ממולאים
חותכים ראשים של פטריות פורטבלו לעיגולים בעובי ס"מ, כך
שיראו כמו מדליונים.
להשרות במרינדה למספר שעות.
להוציא מהמרינדה, צורבים על הגריל או על מחבת את
המדליונים כדקה או שתיים מכל צד.
מניחים כף שטוחה של פירה בין כל 2 מדליונים.
מזלפים מעל מעט מהמרינדה כרוטב.
סופלה שוקולד )4 מנות(
001 ג' שוקולד מריר משובח %06 מוצקי קקאו
001 ג' חמאה
להמיס במיקרוגל ולערבב לתערובת אחידה
4 חלבוני ביצה
001 ג' סוכר
להקציף לקצף יציב 8-7 דקות
לקפל לקצף החלבונים 2 חלמונים
לקפל את תערובת השוקולד לקצף החלבונים עם
החלמונים
למלא כלי סופלה אישיים בתערובת עד שני שליש
מגובה הכלי
עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשים במקרר
ניתן להכין 3 ימים מראש
ולשמור במקרר בחלק הקר ביותר )מגירת הגבינות(
לפני ההגשה:
081 לאפות 8-7 דקות
c
לחמם תנור ל
עד שהמסה עוברת את גובה הכלי.
להגיש חם.
סלמון בשמנת וקארי )6-4 מנות(
מכינים בתוך קלחת רוטב מהמרכיבים הבאים:
½ גביע שמנת מתוקה
קורט קארי
קורט מוסקט
כפית סוכר
¼ כפית מלח
מניחים ברוטב נתחי פילה סלמון ללא העור – כל נתח
צריך להיות בגודל מנת הגשה
מבשלים 4-3 דקות לאחר שהרוטב רתח.
מגישים עם פירה נימוח מועשר בחמאה ושמנת מתוקה
מדליוני פורטבלו ממולאים
לברק בשמנת ופטריות סיון אמסלם בעבודה החציל לפני הטיגון
חציל במרינדה
1...,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61 41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,...80