א-לה כפר | עיתון כפר ורדים והסביבה | גיליון מספר 225 - ראש השנה תשע"ד 2013 - page 53

53
גיליון 522 ראש השנה תשע"ד 3102
|
המשך בעמוד הבא
אגסים ביין
01 אגסים קטנים קלופים
בקבוק יין אדום
1 כוס מים
חצי כוס סוכר חום
2 מקלות קינמון
2 ציפורן
רצועת קליפת לימון או תפוז
מניחים את כל החומרים בסיר מלבד האגסים, מביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש, מוסיפים את האגסים ומבשלים עד שהם רכים
מאוד )כ-54 דקות, תלוי בסוג האגסים(.
הופכים את האגסים בעדינות פעם אחת משך הבישול – לוודא
שהם אדומים מכל הצדדים. מגישים חם עם הנוזל שבסיר, אפשר
עם גלידת וניל.
אם הנוזלים התאדו מדי משך הבישול מוסיפים טיפה מים, ואם הסירוף
דליל מדי ממשיכים ברתיחה עדינה עד לקבלת סמיכות נעימה.
ניר גבעתי
לחם מהטאבון
É´·¿¸Æ½
z
ɸ¿°¯» ¸´Æ¸¿ ¸Ç½´¶
z
³ÃƳ ¸Çµ¸°¯ »º É´¿¶°
¼¸Ç·»¸Ã
z
É´¸É¸° ³²¸»± É´¿´º½
z
¾Á·¿ °»¶ ¸Åƽ
³¸¸ÈÁÉ Ç´µ¯ ¯¸»¸Á½° ¶´´Ç½ ³±´ÅÉ ¼»´¯
¾´È¯Ç° Ç´±À É°È° ¶´ÉÃ
a É´Ç¸È É²°Á½ a ¸È É´»À»À a ³ÃÆ É´¿´º½
É´»´ÀÃÆ´ ³ÃÆ ¸»´Ã a É´·¸»¶´ ³É ¸¿Æ¿Æ
³ÃÆ É´¸´¿¶° ÆÇ ¼¸¿´Æ ³ÃÆ É´¿´º½
…—
550
Š
ÁÅ°½
GAGGIA BRERA
³ÃÆ ´»¸Æ
¶ È
²°»°
³°´· ³¿È´ ¶½È ±¶
אוסובוקו טלה
1...,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63 43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,...80